360° session

  • Hvem er du?
  • Hvorfor er du her?
  • Hvordan navigerer du mest optimalt i livet og i og med din virksomhed og får taget 360° lederskab i dagligdagen?

Formålet med en 360 graders session er at få indsigt og redskaber til at gøre det, du kom for som sjæl, finde lykken som menneske og gøre den forskel i verden, som banker på i dit indre - ved at udleve din livsmission i dit arbejdsliv.

Jeg arbejder med den numerologiske visdom som redskab i mine sessioner, og måske er et navneskift en del af din rejse? For dig og/eller din virksomhed? Måske er en større bevidsthed nok til at hæve din vibration og skabe den nødvendige frekvensjustering? Under alle omstændigheder er klarhed omkring din mission, passion, profession og vision en nødvendig forudsætning for 360 graders lederskab, og forståelse for dine vigtigste behov og værdier er afgørende for at skabe flow i dagligdagen. Jeg tager i sessionen udgangspunkt i teorien bag "Kortet over bevidsthedsniveauer", "Den vejledende følelsesskala" og "My Happy Map" samt din specifikke situation og udfordring.

En 360° session varer som udgangspunkt en hel dag, inkl. frokost, snacks, kaffe/te og vand. Hvis vi sammen vurderer, at det er mere hensigtsmæssigt at opdele sessionen i et miniforløb med refleksionspauser mellem to eller tre mindre sessioner, strukturerer jeg det typisk med to live-sessioner og en online session over en periode på maksimalt 3 måneder.

I løbet af vores tid sammen gennemgår vi koderne i din fødselsdato og dit navn (og evt. tidligere navne), du får en forståelse for din essens og din livsmission (livsformål og livslektier), du oplever en healing af dit livsfundament og de grundlæggende temaer i dit liv, og du får redskaber til at navigere både privat og erhvervsmæssigt mest optimalt, fordi det hele hænger sammen i et helhedsorienteret perspektiv, når du skal tage 360° lederskab.

Dine behov og ønsker bestemmer fokus i og resultatet af vores tid sammen. Derfor skal du udfylde et spørgeskema som forberedelse til sessionen, som danner grundlaget for min strukturering af vores tid sammen. Din investering: 9.500,- kr. inkl. moms. Der er mulighed for ratebetaling over 2 eller 3 måneder.

 

 

1 x mini-session over telefon eller skype

Til dig, der er akut stagneret og ønsker en HAPPY MAP SESSION eller har et konkret spørgsmål vedr. din energisignatur, livsmission, passion, profession, vision, navn, virksomhedens mission eller navn, relationer med samarbejdspartnere, kunder og ansatte og lign. tilbyder jeg en times vejledningssession over telefon eller skype på grundlag af et forberedelses-skema, du udfylder og returnerer inden sessionen. Du kan nå at få mange indsigter og konkrete redskaber til flow og udvikling på en time, men mini-sessionen er alene afklarende og vejledende ud fra din/virksomhedens eksisterende energisignatur og -matrix, dvs. der er ikke mulighed for navneskift. Din investering: 2.500,- kr. inkl. moms.

 

Individuelt 360° transformationsforløb

Jeg har enkelte klienter i 9 måneders 1:1 transformationsforløb. Dette forløb er skræddersyet den intense proces, som finder sted efter et personligt navneskift, hvor jeg står til rådighed for løbende afklaring, vejledning og hjælp til din livsmestring med nye vibrationer og på en høj frekvens. Forløbet indeholder 9 moduler, månedlige sessioner og ugentlige samtaler efter behov. Kontakt mig for nærmere information. Din investering: 45.000,- kr. inkl. moms. Der er mulighed for ratebetaling over 9 måneder.

Booking af session og information om forløb

Du booker en session eller beder om information vedr. forløb ved at udfylde formularen.

Sessioner finder sted på mit kontor i Hellerup. Minisessioner finder sted over telefon eller skype. Forløb kombineres med live-sessioner og online-sessioner.

Betaling sker ved bankoverførsel til Danske Bank konto 3409-10993059 eller på mobilepay til 60141012.

Ved international overførsel sender jeg enten et PayPal-link eller du betaler med bankoverførsel til IBAN Account no DK0230000010993059. BIC (SWIFT-adresse): DABADKK.