360° session

  • Hvem er du?
  • Hvorfor er du her?
  • Hvordan navigerer du mest optimalt i livet og i og med din virksomhed og får taget 360° lederskab i dagligdagen?

Formålet med en 360 graders session er at få indsigt og redskaber til at gøre det, du kom for som sjæl, finde lykken som menneske og gøre den forskel i verden, som banker på i dit indre - ved at udleve din livsmission i dit arbejdsliv.

Måske er et navneskift en del af din rejse, måske ikke. Det finder du selv ud af undervejs i sessionen. Jeg arbejder ikke med quick-fixes. Og jeg har ikke anden dagsorden end at vejlede dig til at "komme hjem" og på sporet i forhold til at få gjort det, du kom for. Måske er det din virksomhed, der skal skifte navn og ikke dig? Formålet er, at din virksomhed skal støtte din livsmission.

En 360° session varer op til 5 timer en hverdag i tidsrummet 10-15 eller 12-17, inkl. frokost, snacks, kaffe/te og vand.

I løbet af vores timer sammen gennemgår vi koderne i din fødselsdato og dit navn (og evt. tidligere navne), du får en forståelse for din essens og din livsmission (livsformål og livslektier), du oplever en healing af dit livsfundament og de grundlæggende temaer i dit liv, og du får redskaber til at navigere både privat og erhvervsmæssigt mest optimalt, fordi det hele hænger sammen i et helhedsorienteret perspektiv, når vi skal tage 360° lederskab.

Det kan også være, at vi primært bruger tiden på at zoome ind på din virksomhed og lander en energisignatur til den, som er i tråd med din livsmission og samtidig åbner op for det flow, som er kendetegnet for en succesfuld virksomhed.

Dine behov bestemmer fokus i og resultatet af sessionen.

Ud over din investering af tid i både forberedelse af sessionen (ca. 2-3 timer) og selve sessionen (op til 5 timer), er din investering kr. 9.500,-

 

1 x mini-session over telefon eller skype

Til dig, der har et konkret spørgsmål vedr. din essens, afklaring af din mission, passion, profession, vision, din unikke livsstrategi, dit navn, din virksomheds mission eller virksomhedens navn, relationer med samarbejdspartnere, kunder og ansatte el.a. tilbyder jeg en times vejledning over telefon eller skype for kr. 2.500,- Skriv dit spørgsmål til mig, så vender jeg tilbage mhp. at aftale tidspunkt for mini-sessionen. NB! Det er ikke muligt at anvende denne session til navneskift til hverken dig eller din virksomhed. Sessionen er alene afklarende og vejledende ud fra din eksisterende energisignatur og -matrix.

 

Individuelt 360° transformationsforløb

Jeg har enkelte klienter i 9 måneders 1:1 transformationsforløb. Dette forløb er skræddersyet den intense proces, som finder sted efter et personligt navneskift, hvor jeg står til rådighed for løbende afklaring, vejledning og hjælp til din mestring af livet med nye vibrationer på en højere frekvens. Forløbet indeholder 9 moduler, månedlige sessioner og ugentlige samtaler og koster 45.000,- Kontakt mig for nærmere information.

Booking af session og information om forløb

Du booker en session eller beder om information vedr. forløb ved at udfylde formularen.

Sessioner finder sted på mit kontor i Hellerup. Minisessioner finder sted over telefon eller skype. Forløb kombineres med live-sessioner og online-sessioner.

Betaling sker ved bankoverførsel til Danske Bank konto 3409-10993059. Ved international overførsel sender jeg enten et PayPal-link eller du betaler med bankoverførsel til IBAN Account no DK0230000010993059. BIC (SWIFT-adresse): DABADKK.