Udtalelser

Maria Dressel

“Sophia har ført mig og min forretning sammen på en måde, som jeg inden havde længtes efter, men ikke selv formået. Sammensmeltningen af mit livsformål, det konkrete arbejdsfelt i min forretning og talkoderne i mit liv gav et helt uventet og alligevel så spot on resultat, at jeg stadig er forundret. 

Numerologien er vis, men udfaldet af min session hos Sophia tilfalder helt og holdent Sophias evner. Den måde hun formår at kombinere numerologiens beskeder med business strategi og beskederne fra det spirituelle univers er helt exceptionel.

Derfor: Søger du exceptionelle resultater kan jeg varmt anbefale dig at lade dig vejlede af Sophia. 

Kærligst Maria Dressel, Direktør Universet”

www.intuitivpraktik.dk

Rikke Hertz

“Sophia har med stort engagement, grundighed og empati beregnet mit numeroskop. En opgave, der virkelig var svær, da jeg er fundet ved en skraldespand i Seoul, Korea og derfor ikke kender min fødselsdato.

Gennem hendes skarpe intuitive og numerologiske kompetencer, har hun på fineste vis fået beregnet det navn, som kan styrke mig og min livsvision. Processen har givet mig tid til at reflektere, mærke og vigtigst af alt konstatere, hvordan vores navn også er en kraftfuld energipåvirkning i vores liv.

Jeg har følt mig set, forstået og min skepsis har jeg overvundet og fuldstændig overgivet mig i tillid til, at alt er energi ... også vores navn, og at det påvirker vores identitet og selvopfattelse. Både på det bevidste og det underbevidste plan.

Gennem min navneændringsproces har jeg fået indsigter, ryddet gevaldigt op og ud og står nu tryg, samlet og klar til at udleve min vision i fuld balance. Jeg har fået integreret mit koreanske navn og mit danske på en sådan måde, at mit danske navn omfavner mit koreanske navn: Ina Hong. Den lille Rikke, der var efterladt, er nu omfanget af spirituelle og stærke Rikkeina.

Jeg føler, at Sophias og mit samarbejde har været som et arkitektprojekt, der har skabt det helt rigtige fundament og rummer både æstetik, harmoni og funktionalitet.

I taknemmelighed & kærlighed

Rikkeina Hong Den Hertz
- mit kaldenavn er fortsat Rikke Hertz”

www.rikkehertz.com

Elizabeth Manou Andersen

"Gennem mine +15 år lange karriere i erhvervslivet og som virksomhedsejer har jeg haft mange rådgivere, coaches og mentorer. Sophia er på alle måder den bedste mentor, jeg har oplevet. Hun vidste, hvornår hun skulle være omsorgsfuld og tillade stilhed til eftertænksomhed, hvornår hun skulle skubbe på for fremdrift og hvornår hun skulle udvide min bevidsthed og horisont.

Fra at være uklar på min retning til at kende mine værdier, prioriteter og strategi både personligt og for min forretning på bare få måneder er et værdifuldt fremskridt. Det var en "above and beyond" oplevelse.

Jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet."

Elizabeth Manou Andersen, Growth Strategy Institute

Malou Malouna

”For ca. 17 år siden skiftede jeg navn for første gang, men det er usammenligneligt med den åbning & sandhed, som kom tilstede, da Sophia landede mit fulde navn og navnet til min virksomhed for lidt over halvandet år siden.

Stort set alt i mit liv har taget ny form. Mit liv er nu i langt større balance med mit indre. Jeg har tiltrukket sand kærlighed og er landet i mit selvstændige erhverv på en måde, som er så nydelsesfuld, at det er en berigelse hver dag.

Jeg mærker dyb taknemmelighed i mit indre for, at jeg blev kaldet til Sophia.”

Malou Maluna, www.essensterapihealing.dk

Sanne Milou

“Jeg er på alle mulige måder helt pjattet med Sophia og det, hun skaber under hendes sessioner. For 3 måneder siden havde jeg ikke den vildeste fantasi om, at jeg skulle skifte mit navn, indtil jeg en dag i en åndedræts session mærkede, at jeg på ingen måde brød mig om mit nuværende navn.

Jeg vidste straks Sophia var hende, min sjæl ønskede, jeg kontaktede, og i dag kan jeg sige det absolut ikke er sidste gang, hun hjælper mig. På bare 2 måneder har hun hjulpet mig til nye personlige navne, og vi har landet mit nye firmanavn, som min sjæl ønskede skulle frem, men som jeg på ingen måder kunne tænke mig til.

Resultatet var begge gange tydelige for mig, for da vi landede mit firmanavn, kunne jeg allerede på køreturen hjem opleve, hvordan mine gamle tanker blev skiftet ud med helt nye ideer og tanker, jeg ikke tidligere havde været i stand til at opleve. Ved skiftet af mit personlige navn, oplevede jeg igen hurtigt energiforskellen i min krop, for da jeg ankom havde jeg ingen power i min krop og følte mig fastlåst, da jeg senere forlod lokalet med mit nye navn, havde jeg en ubeskrivelig power og jeg oplevede med det samme, at tidligere udfordringer og tanker igen var forduftet, ligesom jeg også oplevede det med firmanavnet. Så magisk en proces at få lov til hele vejen igennem at mærke navne og det, de gjorde ved mig.

Det har været en kæmpe gave.”

Sanne Milou, Soul Presence - Max Impacting

Karenmaria Margareth

”Efter Sophias energiarbejde kom ind i mit liv, er det blevet et farverigt og sprudlende eventyr fyldt med de smukkeste detaljer og unikke oplevelser, jeg ikke havde fantasi til at forestille mig for blot halvandet år siden.

Jeg har fundet min vej i arbejdslivet, jeg følger mine kunstneriske drømme og arbejder proaktivt med lederskabet for mit eget liv.

Dag for dag bliver drømmene til virkelighed og hele mit væsen trives og vokser.”

www.poeticalartist.com