Nyder du dit liv?

Lige siden indsigterne fra numerologien og astrologien kom ind i min verden, har jeg været passioneret omkring analyser af den kollektive energi ud fra datoer og planeternes placering. Hvad sker der nu? Hvorfor kan jeg observere disse specifikke bølger af tankeformer, følelser og adfærd blandt mange mennesker på én gang på lige præcis dette tidspunkt? På sociale medier, i aviser og på TV – og i min egen lille verden – har jeg kunne følge med i mange menneskers gøren og laden, og jeg har altid været fascineret af de mønstre, jeg ser går igen. Mønstre, som kan afkodes med de energier, som tallene og planeternes placering er udtryk for. Det gør det også muligt at dechifrere, hvad der er kollektivt, og hvad der er unikt for det enkelte menneskes energimatrix. Det giver en forståelse, ro og tillid til, at alt er, som det skal være …

Men …

Hvad vil DU egentlig med dit liv?

Reelt er det jo ikke så interessant, hvad der sker i verden omkring os, medmindre vi bruger den viden til at skabe en bedre verden for os selv og andre, som vi reelt nyder. Vi kan miste os selv i spekulationer og refleksioner om, hvorfor der sker det, der sker lige nu … Det altafgørende i enhver situation er:

  • Hvad vil DU?
    • Hvad har du behov for?
    • Hvad er vigtigst for dig?
    • Hvad drømmer du om at skabe?
  • Hvad har DU tænkt dig at gøre ved det?

Det ved du ikke, medmindre du er knivskarp på dine visioner, dine værdier og – som det allervigtigste – dine behov. Dine behov er fundamentet, hvorpå alting hviler. Omfanget af din kreative skaberkraft er ligefrem proportional med din evne til at spotte og dække dine behov.

Du kan have det mest fantastiske liv på alle planer og i overensstemmelse med dine visioner og værdier, men hvis du negligerer dine behov, vil du aldrig kunne nyde det. Det er derfor, at der er så mange mennesker, der lever i overflod, men er dybt ulykkelige. Det er derfor, at stress, depression og magtesløshed florerer i en verden, hvor alt reelt er muligt.

Der er mange mennesker, der kommer i tvivl i øjeblikket. Er jeg i det rigtige job, det rigtige parforhold, de rigtige omstændigheder? Tvivlen kan lave benspænd i dit liv og lede dig til at træffe beslutninger, som ikke er til dit højeste bedste, hvis du ikke har styr på dit fundament – dine vigtigste prioriteter.

Derfor er det så vigtigt for mig at inkludere MY HAPPY MAP i mit tilbud til dig – konceptet jeg udviklede i 2014 med inspiration fra både Goal Mapping og The Passion Test – men som til forskel fra de to andre systemer har specifikt fokus på dine behov. Jeg opdagede nemlig, at det er fuldstændig irrelevant at blive bevist om og realisere sine mål og passioner, hvis man negligerer sine behov i processen.

Du kan lytte til en coach-anmeldelse af min HAPPY MAP proces her.

MY HAPPY MAP-konceptet er en del af min 360° session, men du kan også skabe dit eget MY HAPPY MAP i en minisession med mig online, og du kan stadig nå få fat i mig inden fredag den 5. juli, hvor min sommerferie for alvor sætter ind, hvis du kan mærke, at det er NU, du skal have styr på dine prioriteter.

Hvad er det vigtigste i livet?

Det er længe siden, jeg skrev her på bloggen sidst, og meget har ændret sig i min verden. Det kan du læse mere om her og her. Kort fortalt: Jeg har været i Avalon og har forpligtet mig 100% til mig selv. Jeg har skiftet mit navn tilbage til Sophira og er færdig med flere numerologiske eksperimenter på egen krop nu. Efter 5 år har jeg fået mig en “master” i praktisk numerologi (!) og nu må jeg videre. Jeg står stadig på mål for alt, hvad jeg skrev og sagde i bogen “Numerologi – Placebo eller Reel Effekt?”, men den er fjernet fra min shop, da den ikke er skrevet i mit rigtige navn. Informationerne udkommer på et tidspunkt som del af en af mine fremtidige bøger. Jeg har outlinet 6 bøger, jeg skal skrive. Og jeg er ved at skabe mit nye internationale univers. Jeg har altid drømt om at skrive på engelsk. Siden jeg opsagde min stilling som specialkonsulent i Forsvarskommandoen, har jeg drømt om at skrive og undervise om potentiale, lederskab og transformation på engelsk. Min indre inspiration kommer ofte på formfuldendt engelsk, som jeg så oversætter til dansk, og det skal stoppe … Jeg er nødt til at springe ud med en international platform nu. For at skabe tid og rum til dette, har jeg afsluttet mit arbejde med medlemmerne af Businessportalen. I 2020 er jeg klar med et nyt 10 dages retreat-koncept, som jeg glæder mig meget til at præsentere for dig.

Det vigtigste i livet er at gøre din drømme til virkelighed på en måde, der er i overensstemmelse med dine behov og værdier. Jeg har mistet et af mine vigtigste livsvidner siden sidst. Min bonusmor døde i maj måned, og det har ændret alt for mig. Jeg har fået øjnene op for alle de steder, hvor jeg tidligere er gået på kompromis med mig selv, mine behov, værdier og drømme, og det er stoppet nu.

Jeg ville elske at inspirere og guide dig til den samme beslutsomhed og integritet i alt, hvad du er, gør og har. Du er velkommen til at sende en besked om booking på info@illuminating.dk eller 60141012 indtil fredag den 5. juli, hvor jeg går på sommerferie. Den 20. august kan du vinde en 360° session med mig, hvis du er på mit nyhedsbrev og er hurtig på tasterne den dag.

Hvis jeg ikke hører fra dig i næste uge, ønsker jeg dig den dejligste sommer. Måske ses vi så i august?

Kærlig hilsen Sophira Carolina

#noterframinsjæl

Udgivet i 360° lederskab, Ansvar, Behov, Drømme, My Happy Map, Uncategorised, Værdier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *