Hvad er numerologi?

Numerologi er læren om de usynlige årsager bag livet, som det udfolder sig

Alt er energi, som vibrerer på forskellige frekvenser. Du og jeg er energi, og det samme er vores visioner, tanker, følelser og handinger. De fleste mennesker kan ikke se energien; nogle kan mærke den. Men alle vores fysiske resultater skabes altid først i den usynlige sfære; først som en tanke, så en følelse, herefter en handling og derpå et fysisk resultat. Numerologi handler om at forstå og oversætte energien. Herudover kan numerologiens også anvendes som redskab til at ændre en energisignatur. Enten en personlig energisignatur eller en virksomheds energisignatur gennem en ændring af navnet. 

De usynlige årsager bag succes og fiasko

Der findes forskellige numerologi-skoler og traditioner. Jeg anvender et numerologisk system baseret på det kaldæiske alfabet. Jeg har personligt erfaret, hvordan et navneskift kan fungere som en genvej til personlig transformation og vibrationsmæssig opgradering, men også hvordan et navneskift kan føre en person på afveje. Et navneskift medfører altid en reprogrammering af det indre kontrol-system i form af de bagvedliggende årsager til tankeformer, følelsesmønstre og adfærdsvaner. 

Numerologi er kontroversielt og stigmatiseret  

Det kan lyde mærkeligt, at et navn har en så grundlæggende betydning. Ikke desto mindre er det sandt. I akademiske kredse anses numerologi imidlertid typisk som noget utroværdigt "hokus-pokus", og i spirituelle kredse er numerologien "det sorte får". 

Det virker rent faktisk ...

Det betyder ikke, at alle mennesker burde ændre deres navn. Det betyder, at det er både taktisk og strategisk klogt at udvide sin bevidsthed til at forstå formål, lektier, talenter, gaver, udfordringer, styrker og ulemper m.m., der ligger i vibrationerne i din fødselsdato og i dit navn.

Når du kender koderne er det meget nemmere at få det bedste ud af livet og spille de kort, du har på hånden, bedst muligt. 

Dit personlige navn

Hvis du ændrer dit navn, ændrer du både din personlighed og den usynlige matrix, indenfor hvilken alting i dit liv udspiller sig. Et navneskift ændrer ikke din kerne, din sjæl eller dit livsformål.

Et vellykket navneskift renser den prisme, hvorigennem din sjæl skinner sit lys, og det ændrer dit vibrationelle felt, så du begynder at tiltrække nye mennesker og muligheder i dit liv. Det giver dig et friskt nyt perspektiv på livet og frisætter dig fra tidligere smertepunkter og lidelse, fordi vibrationskombinationerne i din energisignatur ændres og harmoniseres, og din bevidsthed hæves.

Navnet på din virksomhed

For en virksomhed er virkningerne af at navneskift tydelige efter kortere tid, da virksomheden er en ren energimatrix (uden selvstændige tanker, følelser og adfærdsmønstre), som du går ind og ud af, hver gang du går til og fra arbejde.

En virksomheds energisignatur skal tilpasses ejeren og åbne op for kreativitet, muligheder og flow, så der kan skabes succesfulde resultater på både top- og bundlinje.

I lydbogen "Numerologi - Placebo eller Reel Effekt?" svarer jeg på spørgsmålene: Hvad er numerologi, hvad kan vi bruge det til, hvorfor og hvordan virker det, og er det egentlig ikke bare placebo?

  • Kan numerologi og navneskift åbne op for "guld og grønne skove" for dig? Eller er der noget andet, der kan det?
  • Hvordan hænger numerologi samen med dig og formålet med dit liv - også selvom du intetkender til det lige nu?
  • Kan din virksomhed virkelig støtte din livsmission? - Hvad, hvordan, hvorfor ...?

Bogen leveres med en række arbejdsark, hvor du kan tjekke din egen fødselsdag og dine navne og selv vurdere, om der er noget om snakken. Lyt til en smagsprøve på lydbogen her.

Bogen koster 229,- kr.

"Everything in Heaven and on Earth is arranged according to numerical discipline ... and the laws of metaphysics are as inflexible and reliable as those governing the ordinary physics of matter."

Linda Goodman: "Star Signs. The Secret Codes of the Universe", Macmillan London Ltd, 1988.