Kontakt

 

Jeg kan kontaktes på mailen info@illuminating.dk. Jeg svarer hurtigst muligt og typisk indenfor 3 hverdage. Du kan også fange mig på sms på mobil nr. +45 60141012.

Jeg glæder mig til at vejlede dig til indsigt og handling i forhold til de usynlige årsager bag din succes. Både privat og i forhold til dit arbejdsliv.

Det er aldrig for sent med en ny start. Lige NU er altid det bedste tidspunkt at skabe den forandring, du længes efter. Alt, du drømmer om, er muligt; ellers ville du ikke kunne få tanken! Spørgsmålet er, om du virkelig ønsker det, og hvordan det kan lade sig gøre. Det kan du finde ud af med min hjælp og vejledning. Jeg kan guide dig hele vejen hjem i dit hjerte, hvorfra alting, der i sandhed kan defineres som "succes", udspringer. Og jeg kan lære dig, hvordan du bevidst manifesterer det, du ønsker dig (fremfor ubevidst at blive ved med at gentage alle de mønstre og resultater, du ikke ønsker dig). Ingen udfordring er for stor, så tøv ikke med at kontakte mig. Der er en grund til, at du er havnet her på siden.

Kærligst, Sophira Carolina