Kan du mærke din passion?

Eller er du helst fri for at mærke …?

Mange mennesker har bygget mure omkring sig selv, gemmer sig bag masker og skjold og prøver hvad-som-helst for ikke at mærke smerten, vreden og frustrationen indeni. Det kender jeg rigtig godt. Som særligt sensitiv og én, der mærker alt, har jeg spildt mange gode år af mit liv på at lukke ned for mig selv. Jeg har også brugt mange år på at åbne op igen og komme dybere og dybere ind i mig selv og få fat i min kerne. I dag viser jeg andre vej til den personlige transformation, det kræver. Det er ægte og autentisk lederskab – indefra-og-ud.

Det har alvorlige personlige konsekvenser, når vi lukker ned for livets saft og kraft ved at dulme de svære følelser, men det har også konsekvenser for vores arbejdsliv. Når vi lukker ned for en del af os, har vi ikke adgang til helheden, men vi har typisk lige præcis heller ikke adgang til det, der er det væsentlige for, at vi kan skabe en virksomhed, hvor vi bliver godt betalt for at levere et bidrag, som vi elsker og er vildt gode til. Hvis du er virksomhedsejer og oplever knappe ressourcer, er der altså mere udestående “grave-arbejde” i det indre. Fordi alting skabes indefra-og-ud. Også dit kunde- og pengeflow!

Giver det mening eller er det volapyk?

Jeg kører i øjeblikket et gratis kursus for mine nyhedsbrev-abonnenter, som indeholder 5 moduler, der fører til en endelig afklaring af dit unikke 360 graders lederskab i og med din virksomhed. Hvis du synes, at det er volapyk, hvad jeg skriver, men du er nysgerrig efter en alternativ tilgang til virksomhedsudvikling, kunne du jo komme med!

Passion! – Vi kan ikke tænke os til det …

Et af modulerne handler om afklaring af din passion. Jeg får mange positive tilkendegivelser og begejstret feed-back på daglig basis fra de mange, der følger kurset i øjeblikket, men de fleste lufter også en frustration over ikke at kunne komme dybt nok ind og få fat om kernen. De melder tilbage om, at de ikke kan mærke deres passion.

Om 1 uge – på onsdag i næste uge – den 13. marts kl. 20, afholder jeg et webinar, hvor jeg præsenterer konceptet “360° lederskab” og gennemgår alle 5 moduler i minikurset. På webinaret giver jeg dig bl.a. en guidet meditation til at komme i kontakt med din passion, og jeg skaber et trygt rum, så du kan mærke din unikke sandhed ift. alt det her med mission, passion, profession og vision.

DU TILMELDER DIG WEBINARET HELT GRATIS HER.

“Guide til dit unikke 360° lederskab” er et koncept til spirituel virksomhedsudvikling, som er “for real”. Der er ikke noget “hokus-pokus” over det. Det handler om, hvordan du graver ind til din kerne og finder dit unikke “sweet spot” – det virksomhedsbidrag til dine kunder, som du elsker at levere, er vildt god til, som dine kunder har brug for og som du bliver godt betalt for.

FÅ ADGANG TIL GUIDEN VED TILMELDING TIL NYHEDSBREVET HER.

Jeg håber så inderligt, at du bliver afklaret om din mission, passion, profession og vision, så du kan levere lige præcis den brik i det store puslespil, som kun du kan. Vi har alle sammen et vigtigt bidrag til verden, en gave, som vi selv har ansvaret for at pakke ind og levere lige præcis der, hvor verden står med åbne arme og kan tage imod den.

Det er mit ønske, at du finder dit “sweet spot” i din virksomhed, så du begynder at levere det, verden har brug for, som du elsker, er vildt god til, og som du bliver godt betalt for, så du har overskud til at fortsætte, så længe du er her. 360 graders lederskab skaber bæredygtige virksomheder… Men det hele starter med passion! ILD! SAFT & KRAFT! 

Derfor starter vi der på onsdag. Med en guidet meditation til dig, så du kan MÆRKE DIN PASSION.

Jeg glæder mig til at se dig … og jeg besvarer også spørgsmål, hvis du har nået at gennemgå kurset og er blevet i tvivl om noget undervejs.

Kærlig hilsen

Sophia Carolina

#noterframinsjæl

P.S. På fredag uploades 5. og sidste modul i kurset. Du modtager adgang til det direkte i din indbakke, hvis du er tilmeldt nyhedsbrevet. Det kan du blive på forsiden HER.

Udgivet i 360° lederskab, Ansvar, Passion, virksomhedsledelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *