Hvem er jeg?

 

Jeg kalder mig "Life & Business Coach", men jeg er en lidt atypisk én af slagsen. Det er en titel, som er "nem", fordi de fleste med det samme forstår sådan nogenlunde, hvad jeg laver. Jeg er dog lige så meget mentor som coach, da jeg selv har gået vejen og derfor gør mere end blot at stille spørgsmål. Jeg læser energi og ser dit potentiale. Jeg er både super skarp og "to-the-point" og samtidig rund og omsorgsfuld. Jeg er både akademiker, spirituelt bevidst og uddannet numerolog fra flere forskellige skoler. Jeg er i min essens nysgerrig og eksperimenterende forsker. Jeg er både logisk tænkende og intuitiv praktiker, seer (clairvoyant med hjerte) og healer. Jeg blander på denne måde verdener og har god erfaring med, hvad der helt konkret virker i forskellige situationer ift. at opnå et ønsket udkom. Jeg har været selvstændigt erhvervsdrivende siden 2011 og erhvervsmentor siden 2013.

 

Videnskab, numerologi, passion, målsætning og lederskab

Jeg har teoretisk og praktisk erfaring med videnskab og videnskabsteorier fra mine universitetsstudier og ansættelse ved forskningsinstituttet Dansk Udenrigspolitisk Institut. Jeg er cand.scient.pol. og har herudover taget universitetsfag i jura, organisationsstrategi og kommunikation. Jeg har praktisk erfaring med strategi, kommunikation, organisationsudvikling og ledelsesudvikling fra mine ansættelser i Udenrigsministeriet, den danske delegation ved NATO i Bruxelles, Beredskabsstyrelsen og Forsvarets Materieltjeneste som fuldmægtig og specialkonsulent i Forsvarskommandoen, før jeg blev selvstændig og erhvervsmentor.

 

 

Jeg har altid været intuitiv, seer (clairvoyant med hjerte) og healer. Jeg vidste det bare ikke. Eller rettere: Jeg havde glemt det. Jeg har f.eks. en erindring, fra jeg var ca. 6-7 år gammel, hvor jeg analyserede hele min mors arbejdsplads, kolleger og chefen og gav hende strategisk vejledning ift. at navigere mest optimalt i et betændt arbejdsmiljø. I 2011 skiftede jeg mit navn uden at tro på numerologi, fordi jeg ønskede at gå en ny vej i livet og intuitivt fornemmede, at et navneskift var nødvendigt. Efter 3 års "nedtur i vibrationerne", valgte jeg at teste endnu et navneskift på baggrund af en numerologisk teori. Stadig uden rigtig at tro på, at et navneskift ville have nogen konkret betydning for min livsoplevelse. Et halvt år efter måtte jeg dog konstatere, at det "virkede". Et år efter var jeg uddannet Numerolog. De sidste fem år har jeg forsket  i og eksperimenteret med den numerologiske visdom, og det er en stor passion for mig. I modsætning til mange andre numerologer mener jeg imidlertid ikke, at alle mennesker ville have fordel af at skifte navn til en mere "harmonisk" energisignatur, men jeg mener, at det er strategisk klogt at kende sit "set-up" (den energimæssige betydning af fødselsdatoen og navnet), da man derved bedre kan arbejde med sine skyggesider og blind-spots og overkomme de forhindringer, der står i vejen for at udfolde potentialet.

Jeg er også uddannet i Visionary Coaching v/Jane MacAllister Dukes, Soleira & Santari Green, certificeret i The Passion Test v/Janet Attwood, Goal Mapping v/Brian Mayne og Det Feminine Lederskab v/Kirsten Stendevad.

 

Vejleder i de store spørgsmål med en konkret og praktisk tilgang

Jeg har praktiseret som vejleder i de usynlige årsager bag succes siden 2015. For mig er det vigtigt, at indsigter i de store spørgsmål oversættes til en konkret og praktisk tilgang, så vi kan leve visdommen i vores hverdag. Til daglig befinder jeg mig på kontoret i Hellerup og har sessioner med klienter, eller også er jeg ude hos kunder i forbindelse med foredrag, workshops eller konsulentarbejde.

Privat

Privat bor jeg sammen med min mand, som jeg har været kæreste med i 27 år og gift med i 15, og vores 2 børn i et lille fiskerhus i Taarbæk nord for København.

Jeg er ofte selv i transformationsprocesser, har altid gang i flere bøger på én gang, mediterer, danser og elsker kundalini yoga. Jeg elsker også at rejse, spise god mad og se film. Min mand har inspireret mig med sin passion for kunst, og både hjemmet og kontoret er efterhånden fyldt med spændende værker, primært af danske og amerikanske kunstnere.

 

 

Den vigtigste værdi for mig er "vær•dig•hed". Jeg har erfaret, at jo mere jeg "bare er mig", jo mere flow oplever jeg i livet. Mine guider og vejledere har fortalt mig, at det er forudsætningen for at få gjort det, jeg kom for som sjæl, dvs. udleve min livsmission let, sjovt og nydelsesfuldt. Min personlige udviklingsrejse har handlet om at skrælle alle de lag af, der ikke var mig, men som jeg som overlevelsesstrategi havde påtaget mig for at "passe ind" i relationer med andre mennesker. Jeg har kæmpet med at føle mig "forkert" og aldrig "god nok" og haft en følelses af, at intet i mit liv var "godt nok". Det har jeg heldigvis lagt bag mig nu. Jeg er "rigtig" og "god nok", præcis som jeg er. Jeg er både færdig med at "keeping up appearances", "hensynsbetændelse" og den protestantiske arbejdsetik, hvor idealet er, at livet skal være hårdt arbejde for at være værdigt og værdifuldt. Jeg tror på, at det er meningen, at vi skal nyde livet og have det så godt som muligt, mens vi lærer vores "lektier" og udlever vores formål her på jorden. På mit personlige "navigations-kort" - "My Happy Map" - har jeg positive bekræftelser og symboler, der hjælper mig med at holde kursen på daglig basis. Jeg udviklede redskabet "My Happy Map" i 2014 og underviser i det på workshops og i sessioner. Lykken handler i min optik ikke om at være glad altid. Lykken handler om at være tilfreds og samtidig i evig bevægelse hen imod nye oplevelser. Sammen kan vi på denne måde skabe "himlen" på jorden. Kort fortalt er det egentlig en tilsvarende rejse hjem til kernen af dig, som jeg vejleder til på baggrund af min egen erfaring + forskellige redskaber tilpasset din konkrete situation og udfordring. Fordi det reelt er det, du søger efter (men uden du måske er bevidst om, at det er det, der er løsningen på dine problemer).

Hvem er jeg?

Jeg kalder mig "Life & Business Coach", men jeg er en lidt atypisk én af slagsen. Det er en titel, som er "nem", fordi de fleste med det samme forstår sådan nogenlunde, hvad jeg laver. Jeg er dog lige så meget mentor som coach, da jeg selv har gået vejen og derfor gør mere end blot at stille spørgsmål. Jeg læser energi og ser dit potentiale. Jeg er både super skarp og "to-the-point" og samtidig rund og omsorgsfuld. Jeg er både akademiker, spirituelt bevidst og uddannet numerolog fra flere forskellige skoler. Jeg er i min essens nysgerrig og eksperimenterende forsker. Jeg er både logisk tænkende og intuitiv praktiker, seer (clairvoyant med hjerte) og healer. Jeg blander på denne måde verdener og har god erfaring med, hvad der helt konkret virker i forskellige situationer ift. at opnå et ønsket udkom. Jeg har været selvstændigt erhvervsdrivende siden 2011 og erhvervsmentor siden 2013.

 

Videnskab, numerologi, passion, målsætning og lederskab

Jeg har teoretisk og praktisk erfaring med videnskab og videnskabsteorier fra mine universitetsstudier og ansættelse ved forskningsinstituttet Dansk Udenrigspolitisk Institut. Jeg er cand.scient.pol. og har herudover taget universitetsfag i jura, organisationsstrategi og kommunikation. Jeg har praktisk erfaring med strategi, kommunikation, organisationsudvikling og ledelsesudvikling fra mine ansættelser i Udenrigsministeriet, den danske delegation ved NATO i Bruxelles, Beredskabsstyrelsen og Forsvarets Materieltjeneste som fuldmægtig og specialkonsulent i Forsvarskommandoen, før jeg blev selvstændig og erhvervsmentor.

Jeg har altid været intuitiv, seer (clairvoyant med hjerte) og healer. Jeg vidste det bare ikke. Eller rettere: Jeg havde glemt det. Jeg har f.eks. en erindring, fra jeg var ca. 6-7 år gammel, hvor jeg analyserede hele min mors arbejdsplads, kolleger og chefen og gav hende strategisk vejledning ift. at navigere mest optimalt i et betændt arbejdsmiljø. I 2011 skiftede jeg mit navn uden at tro på numerologi, fordi jeg ønskede at gå en ny vej i livet og intuitivt fornemmede, at et navneskift var nødvendigt. Efter 3 års "nedtur i vibrationerne", valgte jeg at teste endnu et navneskift på baggrund af en numerologisk teori. Stadig uden rigtig at tro på, at et navneskift ville have nogen konkret betydning for min livsoplevelse. Et halvt år efter måtte jeg dog konstatere, at det "virkede". Et år efter var jeg uddannet Numerolog. De sidste fem år har jeg forsket  i og eksperimenteret med den numerologiske visdom, og det er en stor passion for mig. I modsætning til mange andre numerologer mener jeg imidlertid ikke, at alle mennesker ville have fordel af at skifte navn til en mere "harmonisk" energisignatur, men jeg mener, at det er strategisk klogt at kende sit "set-up" (den energimæssige betydning af fødselsdatoen og navnet), da man derved bedre kan arbejde med sine skyggesider og blind-spots og overkomme de forhindringer, der står i vejen for at udfolde potentialet.

Jeg er også uddannet i Visionary Coaching v/Jane MacAllister Dukes, Soleira & Santari Green, certificeret i The Passion Test v/Janet Attwood, Goal Mapping v/Brian Mayne og Det Feminine Lederskab v/Kirsten Stendevad.

Vejleder i de store spørgsmål med en konkret og praktisk tilgang

Jeg har praktiseret som vejleder i de usynlige årsager bag succes siden 2015. For mig er det vigtigt, at indsigter i de store spørgsmål oversættes til en konkret og praktisk tilgang, så vi kan leve visdommen i vores hverdag. Til daglig befinder jeg mig på kontoret i Hellerup og har sessioner med klienter, eller også er jeg ude hos kunder i forbindelse med foredrag, workshops eller konsulentarbejde.

Privat

Privat bor jeg sammen med min mand, som jeg har været kæreste med i 27 år og gift med i 15, og vores 2 børn i et lille fiskerhus i Taarbæk nord for København.

Jeg er ofte selv i transformationsprocesser, har altid gang i flere bøger på én gang, mediterer, danser og elsker kundalini yoga. Jeg elsker også at rejse, spise god mad og se film. Min mand har inspireret mig med sin passion for kunst, og både hjemmet og kontoret er efterhånden fyldt med spændende værker, primært af danske og amerikanske kunstnere.

Den vigtigste værdi for mig er "vær•dig•hed". Jeg har erfaret, at jo mere jeg "bare er mig", jo mere flow oplever jeg i livet. Mine guider og vejledere har fortalt mig, at det er forudsætningen for at få gjort det, jeg kom for som sjæl, dvs. udleve min livsmission let, sjovt og nydelsesfuldt. Min personlige udviklingsrejse har handlet om at skrælle alle de lag af, der ikke var mig, men som jeg som overlevelsesstrategi havde påtaget mig for at "passe ind" i relationer med andre mennesker. Jeg har kæmpet med at føle mig "forkert" og aldrig "god nok" og haft en følelses af, at intet i mit liv var "godt nok". Det har jeg heldigvis lagt bag mig nu. Jeg er "rigtig" og "god nok", præcis som jeg er. Jeg er både færdig med at "keeping up appearances", "hensynsbetændelse" og den protestantiske arbejdsetik, hvor idealet er, at livet skal være hårdt arbejde for at være værdigt og værdifuldt. Jeg tror på, at det er meningen, at vi skal nyde livet og have det så godt som muligt, mens vi lærer vores "lektier" og udlever vores formål her på jorden. På mit personlige "navigations-kort" - "My Happy Map" - har jeg positive bekræftelser og symboler, der hjælper mig med at holde kursen på daglig basis. Jeg udviklede redskabet "My Happy Map" i 2014 og underviser i det på workshops og i sessioner. Lykken handler i min optik ikke om at være glad altid. Lykken handler om at være tilfreds og samtidig i evig bevægelse hen imod nye oplevelser. Sammen kan vi på denne måde skabe "himlen" på jorden. Kort fortalt er det egentlig en tilsvarende rejse hjem til kernen af dig, som jeg vejleder til på baggrund af min egen erfaring + forskellige redskaber tilpasset din konkrete situation og udfordring. Fordi det reelt er det, du søger efter (men uden du måske er bevidst om, at det er det, der er løsningen på dine problemer).