Hvad er meningen?

Jeg læste på et tidspunkt, at Karen Blixen engang skulle have sagt, at livet ikke har nogen anden mening, end den vi giver det. Det er jeg ikke enig i. Jeg tror fuldt og fast på, at der er en dybere mening med livet, og at hvert eneste menneske har en livsmission, hvad enten dette menneske erkender denne bevidst eller ej.

 

 

Reelt er der selvfølgelig ingen af os, der ved noget som helst med absolut sikkerhed, før vi dør og med 100% sikkerhed kan se det “store” billede … eller måske ingenting?

Du kan ødelægge og afskaffe dig selv

Det interessante er, at der er flere mennesker, der rent faktisk er døde og er kommet tilbage igen og har berettet om det, de oplevede. F.eks. Anita Moorjani, der i 2014 udgav bogen “Dying To Be Me” (på dansk oversat til “At dø for at leve”), hvor hun fortæller om, hvordan hun døde af kræft og vågnede op igen helbredt og med indsigter om, hvordan hendes tankeformer, følelsesmønstre og adfærdsvaner skabt i hendes opvækst havde formet hendes liv og alle hendes oplevelser og til sidst hendes sygdom og død.

Anita havde brugt hele sit liv på ikke at være sig selv og havde reelt ødelagt og afskaffet sig selv, som er den nødvendige og uundgåelige proces, når man bevidsthedsmæssigt befinder sig  på niveauet for “skyld” og “skam”, se David R. Hawkins “Map of Consciousness”, som jeg har oversat til “Kortet over bevidsthedsniveauer” nedenfor.

 

 

Anita skabte selv sygdommen i sin krop, som hun endte med at dø af (der er lægejournaler og dokumentation i bogen), men hun fik en ny chance. Meningen med hendes liv var nemlig at komme tilbage og fortælle, hvad hun havde oplevet, så tusindvis af mennesker kunne finde håbet og troen på, at der rent faktisk er en mening med livet.

Du kan også bemyndige og frigøre dig selv

Meningen med livet er, at du skal være dig! For Anita handlede det om at finde ind til kernen og være tro imod sig selv, dvs. “komme hjem”. Det handler det også om for alle os andre.

Kan man se tankeformerne, følelsesmønstrene og adfærdsvanerne i Anitas fødselsdato og navn? Ja, det kan man. Betyder det, at hun var nødt til at skifte navn for at finde sin vej i livet? Nej, det gør det ikke. Vibrationerne i fødselsdato og navn dikterer ikke, hvordan du udvikler dig i livet. De indikerer temaer og spektre af plus- og minus-poler i dit liv, som du kan arbejde med på forskellige bevidsthedsniveauer. Uanset hvilke vibrationer, du har valgt at arbejde med i dette liv, kan du altid hæve dit bevidsthedsniveau og finde en måde at mestre dit liv på (og ja, du valgte din fødselsdato og dine forældre og dermed et bestemt muligt udfaldsrum af vibrationer, som de ville navngive dig ud fra, da du planlagde dit liv i “livet mellem livene”).

Hvem er du, hvorfor er du her og er du på rette vej?

Jeg tror på, at hvis vi er tro imod os selv og udlever vores livsmission – bevidst eller ubevidst – oplever vi en indre glæde i hverdagen uafhængigt af ydre omstændigheder. Hvis vi ikke er på den rette vej i livet, er vi derimod mere tilbøjelige til at befinde os i en mere eller mindre konstant tilstand af søgen, rastløshed, tristhed eller ligegyldighed og føler os eksempelvis vrede eller magtesløse eller glade som følge af andre menneskers adfærd og ydre omstændigheder. Jeg har personligt erfaring med begge måde at leve livet på: Både den ydrestyrede og den indrestyrede version. Jeg kan klart anbefale sidstnævnte. Det kræver personligt lederskab at vælge denne måde at leve livet på. Hvis man er klar til at påtage sig dette lederskab, opstår der en dyb indre tilfredshed og glæde, som ikke kan måle sig med nogen anden lykkefølelse i livet. I min optik.

Men hvem er du, hvorfor er du her og er du på rette vej?  Jeg kan ikke fortælle dig, hvem du er eller hvad din livsmission er. Men jeg kan fortælle dig om koderne i din fødselsdato og dit dåbsnavn, stille dig en lang række spørgsmål, hjælpe dig med at se den røde tråd i dine oplevelser i dit liv og skabe rummet for, at du kan mærke, hvad der er sandt for dig.

I næste uge modtager du adgang til min guide til at identificere dit unikke 360 graders lederskab, hvis du er på mit nyhedsbrev. Du kan skrive dig op til nyhedsbrevet her på siden.

Kærlig hilsen

Sophia Carolina

#noterframinsjæl

Udgivet i 360° lederskab, det personlige lederskab, Lederskab, Livsmission, Mission, Numerologi, personligt lederskab, Sjæl, Spiritualitet, Vær-dig-hed, Vibration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *