Hvad er din livsmission?

I dag er det den 6. februar 2019, og vi er godt i gang med 2019 allerede. Jeg kalder 2019 for LEDERSKABETS ÅR, fordi der ligger så mange usynlige indvielseskoder hver eneste måned i året, der nogle gange blidt puffer og andre gange mere hårdt skubber os til at træde i karakter og tage ansvar og lederskab for, hvem vi er og hvad vi vælger at gøre og ha’ i dette liv, så vi kan få gjort det, vi kom for; realisere vores mission. Hvad er din mission?

 

 

Det er vigtigt at vide, hvem du er, hvorfor du er her, være bevidst om dine kompetencer, talenter og styrker og – ikke mindst – være skarp på din vision – hvilken forskel ønsker du at gøre i verden?

Jeg har samlet mine bedste tips og ledetråde til dig, der går og tumler med disse spørgsmål. Jeg har selv ledt efter svarene hele mit liv. For ikke så lang tid siden ryddede jeg op i en masse gamle og glemte sager og fandt bl.a. en dagbog fra dengang, jeg var 8-9 år gammel. “Hvorfor er jeg her?”, “Hvad er meningen?” stod der med store bogstaver med min barndomsskrift efterfulgt af en masse skriblerier om frustration over alt muligt og særligt alle mulige oplevelser med de voksne, som slet ikke gav mening for mig. Og mange gange er jeg stoppet op i livet og har tænkt “Er jeg på rette vej?” 

Hvis du også har kredset om disse spørgsmål i dit liv, vil du måske kunne finde et par tips og ledetråde, der giver mening for dig i mit nye minikursus GUIDE TIL DIT UNIKKE 360° LEDERSKAB, som du modtager ganske uden beregning, hvis du abonnerer på mit nyhedsbrev.

 

Du finder nyhedsbrevet her på siden, og klikker du ind allerede nu, modtager du en introduktion til 360 graders lederskab og det første modul med lydfil og pdf om DIN MISSION.

Der er 5 moduler i alt i kurset.

1. modul indeholder en generel introduktion til 360 graders lederskab samt en vejledning til afklaring af din MISSION. Modulet blev tilgængeligt i fredags, den 1. februar 2019.

2. modul indeholder en vejledning til afklaring af din PASSION. Modulet er tilgængeligt på fredag, den 8. februar 2019.

3. modul indeholder en vejledning til afklaring af din PROFESSION. Modulet er tilgængeligt den 15. februar 2019. Efter 3. modul afholder jeg et webinar onsdag den 20. februar kl. 20 med det formål at præsentere konceptet “360° lederskab”, samle erkendelserne fra de første 3 moduler og svare på spørgsmål.

4. modul indeholder en vejledning til afklaring af din VISION. Modulet er tilgængeligt den 22. februar 2019.

5. modul indeholder en vejledning til at samle alle trådene fra de foregående moduler og identificere dit “SWEET SPOT” i din virksomhed, dvs. dit unikke 360° lederskab. Efter minikurset er slut afholder jeg igen et webinar onsdag den 13. marts, hvor jeg præsenterer konceptet “360° lederskab”, samler erkendelser fra alle modulerne og svarer på dine spørgsmål.

Hvad er din livsmission?

Hvem er jeg? Hvorfor er jeg her? Er jeg på rette vej?

Når vi for alvor bliver klar til at høre svarene på disse spørgsmål, er tiden inde til at træde i karakter og fokusere på at være, gøre og have det, vi kom for. Svarene kan kun findes i dig. Ingen andre end du kender dine svar. Andre kan hjælpe dig med ledetråde og inspiration, healing af de blokeringer, der står i vejen for, at du får adgang til svarene og skabelse af det rum og den struktur, du har brug for, når du skal grave ind til kernen af dig selv. Men kun du kan få adgang til dine svar, og det sker først, når du er klar og tiden er inde.

Jeg kan derfor naturligvis kun give dig ledetråde i kurset, men måske er det netop den inspiration, du har brug for netop nu?

Dit ego har behov, værdier og drømme. Dit ego har en profession og vision. Din sjæl har en mission, og din passion er ligesom “brødkrummer” på vejen hen til at udføre sjælens mission. Vi skal hele vejen rundt – 360 grader – for at finde dit sweet spot – hvor både din mission, din passion, din profession og din vision smelter sammen og skaber dit unikke 360° lederskab.

Jeg glæder mig til at vejlede dig gennem processen. Det er både i tråd med min mission, passion, profession og vision at vejlede andre mennesker i at træde i karakter med deres bidrag til gavn for helheden. Udbredelse af konceptet “360° lederskab” er essensen af mit eget 360 graders lederskab. Jeg ville gøre det, selv om jeg ikke blev betalt for det!

Er der noget, du brænder så meget for, at du ville gøre det, selv om du ikke blev betalt for det? Så er du rigtig godt på vej! Penge og betaling handler ikke om, hvorvidt du er på rette vej eller afveje. Der findes masser af mennesker, der tjener penge på alt muligt, der ikke er i overensstemmelse med hverken deres mission, passion, profession eller vision om en bedre verden. 360° lederskab handler om at blive godt betalt for at gøre det, du kom for, i overensstemmelse med din passion, din profession og din vision om en bedre verden.

Kun sammen kan vi træde i karakter og gøre det, vi kom for. Vi kommer først “i mål”, når alle er med.

Kærlig hilsen

Sophia Carolina

#noterframinsjæl

Udgivet i 360° lederskab, det personlige lederskab, Lederskab, Livsmission, Mission.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *