Fantasi er din super-power

Din virkelighedsoplevelse skabes på det usynlige plan af kombinationen af de vibrationer, der ligger i din fødselsdato og dit navn. Men din fantasi afgør, hvad du får ud af livet og om – og hvordan – du mestrer dine livslektier og lander i dit formål. Dette gælder også ift. din virksomhed og kunde- og pengeflow ………

 

Kunstværk af The Connor Brothers.

 

Fantasien er din super-power

Det er fantasien, der skaber rummer for løsningen af menneskehedens problemer. Sådan har det altid været.En forudsætning for fantasi er nysgerrighed. Og passion er påkrævet for kontinuerligt at udvide både nysgerrighed og fantasi.

Tænk hvis lige præcis dine tanker og ideer er geniale ift. at løse et problem, verden har brug for løsningen af?

Mine kunder og klienter er selvstændige og direktører, der er både nysgerrige, fantasifulde, geniale, men de har mistet adgangen til deres passion! Og så stopper al udvikling, nytænkning og innovation.

Hvorfor mister de passionen? Fordi de lander i en overbevisning om knaphed og oplever sig selv drøne rundt i et hamsterhjul for at for det hele til at løbe rundt og intet virker. På et tidspunkt har de fået nok. Så kommer de til mig.

Passion er forudsætning for bæredygtighed

Passionen er drivkraften bag 360° lederskab! Uden passion ingen drive på mission, profession og vision, og så kan vi bare glemme alt om at lave det, vi elsker, det vi er gode til, det verden har brug for og som vi bliver godt betalt for.

I aften kl. 20 holder jeg webinar om konceptet “360° lederskab” og gennemgår de 5 moduler i minikurset. På webinaret giver jeg dig bl.a. en guidet meditation til at komme i kontakt med din passion, og jeg skaber et trygt rum, så du kan mærke din unikke sandhed ift. alt det her med mission, passion, profession og vision.

DU TILMELDER DIG WEBINARET HELT GRATIS HER.

“Guide til dit unikke 360° lederskab” er et koncept til spirituel virksomhedsudvikling, som er “for real”. Der er ikke noget “hokus-pokus” over det. Det handler om, hvordan du graver ind til din kerne og finder dit unikke “sweet spot” – det virksomhedsbidrag til dine kunder, som du elsker at levere, er vildt god til, som dine kunder har brug for og som du bliver godt betalt for.

FÅ ADGANG TIL GUIDEN VED TILMELDING TIL NYHEDSBREVET HER.

360 graders lederskab skaber bæredygtige virksomheder, men det hele starter med passion! ILD! SAFT & KRAFT! Derfor starter vi der i aften. Med en guidet meditation til dig, så du kan MÆRKE DIN PASSION.Jeg glæder mig til at se dig … og jeg besvarer også spørgsmål, hvis du har nået at gennemgå kurset og er blevet i tvivl om noget undervejs.

Kærlig hilsen Sophia Carolina

#noterframinsjæl

Udgivet i 360° lederskab, fantasi, innovation, Passion, Udvikling, Uncategorised, virksomhedsledelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *