Er du i integritet med din vision?

Hvad er din vision? Hvilken forandring ønsker du at skabe i verden?

Din vision er som dit fyrtårn, der hjælper dig med at være fokuseret, mens du som kaptajn på dit eget skib sejler afsted i al slags vejr og vind. Hvis du ikke sejler bevidst og sætter sejl ift. vindretningen, kan du risikere at blæse hid og did og aldrig nå land, hvor dit fyrtårn står.

 

 

Min vision om forandring i verden er fred. Det har det altid været. Det var årsagen til mine uddannelser og jobs – den røde tråd i min profession. Mit fokus var blot forskruet og stillet ind på at forstå krigens væsen i stedet for at studere og skabe fred. Jeg forstod i første omgang ikke, at krigen rasede i mit indre, og da jeg endelig opdagede det, vidste jeg ikke, hvordan jeg skulle stoppe den. Det har taget mig uendeligt mange år at finde vejen til indre fred. Nu hvor jeg har opskriften, er det min intention og mit fokus at dele den med verden og være med til at skabe fred på alle de måder, jeg kan.

Vores forskelligheder behøver ikke skabe skel. Kontraster behøver ikke skabe strid. Uoverensstemmelser i spørgsmål om tro og overbevisninger behøver ikke skabe krig. Der er en anden vej. Men vejen er ikke at undgå konflikten …

Alt og alle er usynligt forbundet i denne verden. Alt hvad du er, gør og har medfører muligheder og ansvar. 360° lederskab er at erkende denne sandhed og påtage dig lederskabet for din egen energi og ansvaret for konsekvenserne af de “ringe i vandet”, du skaber med din væren, gøren og haven. Fred i verden handler om at skabe fred i dit indre. Det er en mulig forandring, og hvis alle foretog den, ville det skabe fred i verden med det samme. Fred i verden skabes ikke ved at ændre ved de ydre omstændigheder, men handler om at hæve vores individuelle og kollektive bevidsthed og handle på nye måder på baggrund heraf.

Hvad er din vision?

Jeg anser FN’s 17 mål for en bæredygtig udvikling i verden som et rigtig godt udgangspunkt i forbindelse med afklaring af din unikke vision, fordi de udfordringer, der indikeres med målene, er udtryk for områder, som vi alle kollektivt har behov for at heale i os selv for at løfte os alle og vores verden til en højere vibration og skabe en ny verdensorden. Alle målene er vigtige, men ét af målene er vigtigere for dig end de andre. Hvilken et er det? Lær mere i minikurset GUIDE TIL DIT UNIKKE 360° LEDERSKAB, som du modtager som en gave fra mig ved tilmelding til mit nyhedsbrev.

Hvis du kan formulere en vision for dig selv og din virksomhed, som rammer en løsning på et af de problemer, som er indikeret med de 17 verdensmål, kan du være sikker på, at verden har brug for dit bidrag, og at du kan blive godt betalt for det, såfremt du rent faktisk er med til at løse problemet (og det kommer du til, hvis du elsker det og er vildt god til det).

 

Vil du vide mere om konceptet “360 graders lederskab” og afklare din mission, passion, profession og vision, kan du finde vejledning i minikurset GUIDE TIL DIT UNIKKE 360° LEDERSKAB. Du modtager det kvit og frit med nyhedsbrevet. Allerede nu får du adgang til de første 4 moduler af kurset. Fredag den 8 marts modtager du kursets sidste modul, hvor jeg vejleder dig til at binde sløjferne mellem din mission, passion, profession og vision og identificere dit “sweet spot” i din virksomhed. Den 13. marts afholder jeg et webinar om konceptet, hvor jeg gennemgår kurset i sin helhed og svarer på dine spørgsmål. Du kan tilmelde dig webinaret HER.

  • Er tiden inde til at blive skarpere på dit bidrag til verden, justere kurs og træde (endnu mere) i karakter med din virksomhed?
  • Er du færdig med at tage overansvar, undlade at sætte grænser og please alle andre?
  • Er du klar til at give slip på forvirring og utilfredshed og begynde at træffe bevidste valg, handle på din viden, fjerne de indre “fejlkoder” og styre dit skib i den rigtige retning?

Du er ikke i verden, verden er i dig. Du har verden i dine hænder så at sige. Hvad har du tænkt dig at gøre ved det? 

Kærlig hilsen

Sophia Carolina

#noterframinsjæl

Udgivet i 360° lederskab, Ansvar, begrænsende overbevisninger, det personlige lederskab, fejlkoder, FN's 17 verdensmål, Fred, indre begrænsninger, Personlig transformation, personligt lederskab, Uncategorised, Vision.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *