360° session

  • Hvem er du?
  • Hvorfor er du her?
  • Hvordan navigerer du mest optimalt i livet og i og med din virksomhed og får taget 360° lederskab i dagligdagen?

Jeg er numerolog, men formålet med en session hos mig er ikke nødvendigvis et nyt navn.

Formålet er at få indsigt og redskaber til at gøre det, du kom for som sjæl, finde lykken som menneske og gøre den forskel i verden, som banker på i dit indre - ved at udleve din livsmission i dit arbejdsliv.

Måske er et navneskift en del af din rejse, måske ikke. Det finder du selv ud af undervejs i sessionen. Jeg arbejder ikke med quick-fixes. Og jeg har ikke anden dagsorden end at vejlede dig til at "komme hjem" og på sporet i forhold til at få gjort det, du kom for. Måske er det din virksomhed, der skal skifte navn og ikke dig? Formålet er, at din virksomhed skal støtte din livsmission.

En session hos mig varer op til 5 timer en hverdag i tidsrummet 10-15 eller 12-17, inkl. frokost, snacks, kaffe/te og vand.

I løbet af vores timer sammen gennemgår vi koderne i din fødselsdato og dit navn (og evt. tidligere navne), du får en forståelse for din essens og din livsmission (livsformål og livslektier), du oplever en healing af dit livsfundament og de grundlæggende temaer i dit liv, og du får redskaber til at navigere både privat og erhvervsmæssigt mest optimalt, fordi det hele hænger sammen i et helhedsorienteret perspektiv, når vi skal tage 360° lederskab.

Det kan også være, at vi primært bruger tiden på at zoome ind på din virksomhed og lander en energisignatur til den, som er i tråd med din livsmission og samtidig åbner op for det flow, som er kendetegnet for en succesfuld virksomhed.

Dine behov bestemmer fokus i og resultatet af sessionen.

Ud over din investering af tid i både forberedelse af sessionen (ca. 2-3 timer) og selve sessionen (op til 5 timer), er din investering i kr. 9.500,-

 

Jeg tilbyder også individulle forløb

Kontakt mig nedenfor for nærmere information.

Booking of session og information om forløb, workshops og foredrag m.m.

Du booker en session eller beder om information vedr. forløb ved at udfylde formularen.

Sessioner finder sted på mit kontor i Hellerup. Forløb kombineres med live-sessioner og online-sessioner.

Betaling sker ved bankoverførsel til Danske Bank konto 3409-10993059. Ved international overførsel sender jeg enten et PayPal- link eller du betaler med bankoverførsel til IBAN Account no DK0230000010993059. BIC (SWIFT-adresse): DABADKK.