Hvem er jeg?

Jeg er akademiker og numerolog, forsker, logisk tænkende, intuitiv praktiker, clairvoyant og healer. Jeg har været selvstændigt erhvervsdrivende siden 2011 og erhvervsmentor siden 2013.

Videnskab, numerologi, passion, målsætning og lederskab

Jeg har teoretisk og praktisk erfaring med videnskab og videnskabsteorier fra mine universitetsstudier og ansættelse ved et forskningsinstitut. Jeg er cand.scient.pol. og har herudover taget universitetsfag i jura, organisationsstrategi og kommunikation. Jeg har praktisk erfaring med strategi, kommunikation, organisationsudvikling og ledelsesudvikling fra mine ansættelser i Udenrigsministeriet, den danske delegation ved NATO i Bruxelles, Beredskabsstyrelsen og Forsvarets Materieltjeneste som fuldmægtig og specialkonsulent i Forsvarskommandoen, før jeg blev selvstændig og erhvervsmentor.

Jeg har altid været intuitiv, clairvoyant og healer. Jeg vidste det bare ikke. Eller rettere: Jeg havde glemt det. Jeg har en erindring fra jeg var ca. 6-7 år gammel, hvor jeg analyserede hele min mors arbejdsplads, kolleger og chefen og gav hende strategisk vejledning ift. at navigere mest optimalt i et betændt arbejdsmiljø. I 2011 skiftede jeg mit navn uden at tro på numerologi. Efter 3 års "nedtur i vibrationerne", valgte jeg at teste et numerologisk navneskift. Stadig uden at tro på numerologi. Et halvt år efter vidste jeg, at det "virkede". Et år efter var jeg uddannet numerolog. Læs min personlige beretning i bogen "Numerologisk Navneskift - Placebo eller Reel Effekt?", som du modtager i din indbakke, når du tilmelder dig nyhedsbrevet her på siden.

Jeg er endvidere uddannet i visionary coaching v/Jane MacAllister Dukes, Soleira & Santari Green, certificeret i The Passion Test v/Janet Attwood, Goal Mapping v/Brian Mayne og Det Feminine Lederskab v/Kirsten Stendevad.

Vejleder i de store spørgsmål med en konkret og praktisk tilgang

Jeg praktiseret som vejleder i de usynlige årsager bag succes siden 2015. For mig er det vigtigt, at indsigter i de store spørgsmål oversættes til en konkret og praktisk tilgang, så vi kan leve visdommen i vores hverdag. Til daglig befinder jeg mig på kontoret i Hellerup og har sessioner med klienter, eller også er jeg ude hos kunder i forbindelse med foredrag, workshops eller konsulentarbejde.

Privat

Privat bor jeg sammen med min mand, som jeg har været kæreste med i 26 år, og vores 2 børn i et lille fiskerhus i Taarbæk nord for København.

Jeg har altid gang i flere bøger på én gang, mediterer, danser, dyrker kundalini yoga, og så elsker jeg at rejse, spise god mad og se film i biografen. Jeg har også udviklet en passion for kunst, og min mand og jeg har efterhånden fyldt både hjemmet og kontoret med spændende værker, primært af danske og amerikanske kunstnere.

Mit vigtigste behov er tryghed, min vigtigste værdi er "vær•dig•hed" og min vigtigste vision er at få gjort det, jeg kom for i evig vækst og lykke som menneske (på mit personlige "søkort" - My Happy Map - har jeg positive bekræftelser og symboler, der hjælper mig med at holde kursen på daglig basis. Jeg udviklede redskabet My Happy Map i 2014 og underviser i det i min masterclass, som du kan få adgang til her på siden primo 2019.)